Yhteystiedot

Korson Wanha Asema sijaitsee Vantaan Korsossa, osoiteessa Urpiaisentie 1B. Vanha tunnelmallinen rakennuksemme on vanha asema-alueen asuinkasarmi, joten se sijaitsee aivan Korson asemalla.

Junalla tai bussilla saapuminen:

Korsoon saapuu runsaasti julkisia, aivan rakennuksen lähistölle. Lähijunat Keravan ja Helsingin suunnasta ovat K-ja N-junat. Näet ison kelta-ruskean puutalon Korson asemalaiturilta varmasti. Pääset meille juna-laiturin molemmilta puolilta. Laiturin eteläpäässä on hissi, joten suosittelemme saapumaan sieltä, jos olet liikuntarajoitteinen tai kuljet lastenvaunujen kanssa.

Busseja saapuu Keravan ja Helsingin suunnasta myös paljon. Näistä osa saapuu aivan portin eteen, osa jää Korson keskustaan, josta on vain n. 200 metrin kävelymatka.

Autolla saapuminen:

Jos saavut paikalle autolla, voit auton parkkeerata talon pohjoispuolelle parkkihalliin, tai eteläpuolelle hiekkakentälle. Parkkihallin (urpiaisentietä eteenpäin) yläkerrasta pääset suoraan pihaamme. Autopaikkoja on pihassamme hyvin huonosti, ja harmaan asemarakennuksen parkkipaikat ovat arkipäivisin varattuja.

Korso-kartta

Lastenvaunut ja pyörätuolit:

Koska rakennus on Museoviraston suojelema, yli 100 vuotias rakennus, se ei valitettavasti ole ihan nykypäivän mukainen. Tämän vuoksi huoneistossa on jyrkät portaat sisälle, eikä lastenrattaiden ja pyörätuolin kanssa valitettavasti pääse sisään. Halutessasi voimme toki tulla kantamaan vaunut sisällekin, mutta sisätilat ovat rajalliset.

Lastenvaunut voi kuitenkin jättää turvallisesti ulos vaunuparkkiin. Sisältä löytyy lapsille syöttötuoleja ja sittereitä. Pahoittelemme syvästi, mutta pyörätuolin kanssa pääsee vain kesäisin pihakahvilaamme. Jos saavut pihakahvilaamme, tarjoilemme kuitenkin oikein mielellämme sinulle suoraan ulos.

Jokaisessa tilanteessa autamme mielellämme parhaamme mukaan. Voit vaikka soittaa etukäteen saapumisestasi, niin voimme ajoissa olla auttamassa rattaiden kantamisessa tai ulos tarjoilussa.

Asemalta löytyy:

Cafe Unelma:

Saara Kiisla

Puh: 050 3053281

saara@cafeunelma.fi

cafeunelma.fi

Oranssi Orava- Ekopesuaineet ja muut ekotuotteet

Erika Hakoniemi

Puh: 0400950764

erika.hakoniemi@oranssiorava.fi

oranssiorava.fi

Korson Aseman Puoti: Sisustus-ja Askartelutuotteet

Henna Poikonen

Puh: 050-4143837

info@korsonasema.fi

korsonasema.fi